Antwerpen 2017

Koret var i maj 2017 på en dejlig korrejse til Belgien, nærmere bestemt "diamanthovedstaden", Antwerpen.

Turen til Antwerpen blev en rigtig dejlig oplevelse for koret. Vi boede samlet på et hotel, der lå midt i byen, lige overfor den smukke hovedbanegård, Antwerpen Centraal. Man kan i den grad sige, at vejrguderne var med os, for med temperaturer på mellem 25 og 30 grader kunne det ligeså godt have været højsommer, og så var det blot maj.

Koret holdt to større koncerter samt en "pop-op"koncert i Antwerpen. Den første koncert var d. 26. maj i den store St. Pauls Kirke, der ligger centralt i Antwerpen. Akustikken i kirken var nærmest overvældende, men det blev en rigtig dejlig koncert, der blev meget rost efterfølgende.

Den 28. maj holdt vi koncert i Sint-Anna kirken, der ligger på venstre flodbred, lidt udenfor centrum. Denne kirke er mere moderne, og også her blev vi hjertelig modtaget og gav de fremmødte en god oplevelse.

Dagen mellem de to koncerter tog koret på udflugt til Brugge, en udflugt der både var rigtig dejlig - men også lige lovlig begivenhedsrig, da vi måtte tage rejsen dertil med tog, fordi vores (bestilte og betalte) bus ikke dukkede op. Vi havde dog alligevel en dejlig dag, og sang bl.a. fødselsdagssang for vores skønne dirigent, Tina, midt på torvet i Brugge i bagende sol.

For turens store succes kan vi især takke Patrick Seegers og Inge Peppermans, et lokalt par, der er private venner af korets næstformand. De havde stået for alt vedrørende koncertarrangementer og måltider i forbindelse med koncerterne og var behjælpelige på rigtig mange måder.